Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Identification of iron-reducing bacteria isolated from soil ferrosphereTkachuk, N. V.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна; Zelena, L. B.; Зелена, Л. Б.
2019The growth of sulfate-reducing bacteria under the influence of wireless computer networksStepko, M. V.; Tkachuk, N. V.; Zelena, L. B.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
2016The characterization of isolate of heterotrophic bacteria, selected from ferrosphere, and their sensitivity to derivatives of urea on based of pesticide linuronTkachuk, N. V.; Parminska, V. S.; Yanchenko, V. O.; Demchenko, A. M.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
2021Antibacterial and phytotoxic activity of the Schiff’s bases of 5-phenyl-4-amino-3-mercapto-4H-1,2,4-triazole with the donor substituents in the 4th position of heterosystemTkachuk, N. V.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна; Yanchenko, V. O.; Янченко, Віктор Олексійович; Demchenko A. M.; Демченко, А. М.
2021Aqueous solutions of dishwashing liquids: phytotesting toxicityTkachuk, N. V.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна; Zelena, L.; Зелена, Л. Б.; Fedun, O.; Федун, Олександр Миколайович; Kozhemiachenko, A.; Кожем’яченко, А. О.; Tytorchuk, T.; Тіторчук, Т.
2021Analysis of yeast conservative nucleotide sequences by genomic bioinformatic methodsYarmolenko, M. V.; Ярмоленко, М. В.; Zelena, L.; Зелена, Л. Б.; Hretsky, I. O.; Грецький, І. О.; Tkachuk, N. V.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
2022Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented foodNevmyvaka, S. S.; Невмивака, С. С.; Tkachuk, N. V.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна; Zelena, L. B.; Зелена, Л. Б.
2021Phytotesting of toxicity of cultural fluid of bacteria Bacillus velezensisTkachuk, N. V.; Ткачук (Смикун), Наталія Василівна; Zelena, L.; Зелена, Л. Б.; Krapyvnyi, S.; Крапивний, С.; Podterher, Yu.; Подтерех, Ю.