Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Авторські свідоцтва, патенти
Бібліотека
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Наукові роботи здобувачів вищої освіти НУЧК
Періодичні видання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Фонди і колекції
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Пошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних вин
Бережняк, К. О.
;
Коваленко, А. А.
;
Лапицька, Надія Василівна
2021
Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв
Блудча, В. О.
;
Лапицька, Надія Василівна
2021
Технологія напоїв, екстрактів та концентратів
Лапицька, Надія Василівна
2022
Chemical composition of vetch seeds and protein isolate obtained BY pH-shifting treatment
Stepanova, T. М.
;
Степанова, Т. М.
;
Golovko, M. Р.
;
Головко, М. П.
;
Golovko, T. М.
;
Головко, Т. М.
;
Pertsevoi, F. V.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Vasylenko, O. O.
;
Василенко, О. О.
;
Prymenko, V. G.
;
Применко, В. Г.
;
Lapytska, N. V.
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Koshel, O.Yu.
;
Кошель, О. Ю.
2022
Дослідження складу мікрофлори заквасок спонтанного бродіння для житньо-пшеничного хліба
Syza, Olga
;
Savchenko, Olesya
;
Zhurok, Iryna
;
Lapytska, Nadiya
;
Gorodyska, Olena
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Vegetarian shortbread enriched with sweet potato (ipomoea batatas var. Portu beterraba)
Golovko, T. M.
;
Головко, Т. В.
;
Pasichnyi, V. M.
;
Пасічний, В. М.
;
Golovko, M. P.
;
Головко, М. П.
;
Stepanova, T. M.
;
Степанова, Т. М.
;
Lapytska, Nadiia
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Nazarenko, Y. V.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Puryhin, I. O.
;
Пуригін, І. О.
;
Shmidt, B. V.
;
Шмідт, Б. В.
2022
Аналіз ринку плодово-ягідних вин та активаторів бродіння
Бережняк, К. О.
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studies
Holovko, T.
;
Головко, Т.
;
Pasichnyi, V.
;
Пасічний, В.
;
Lapytska, Nadiya
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Holovko, M.,
;
Головко, М.
;
Vasilenko, O.
;
Василенко, О.
;
Mishan, D.
;
Мішан, Д.
;
Dziuba, Y
;
Дзюба, Ю.
2022
Development of the technology of a high-protein fermented drink on a plant basis
Novik, A.
;
Новік, А.
;
Lapytska, Nadiya
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Lystopad, T.
;
Листопад, Т.
;
Boychenko, P.
;
Бойченко, П.
;
Savchenko, A.
;
Савченко, А.
2022
The impact of rosehip oil on quality of rye-wheat bread
Lapytska, N.
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Syza, O.
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Gorodyska, O.
;
Городиська, Олена Володимирівна
;
Savchenko, O.
;
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Rebenok, E.
;
Ребенок, Євгеній Вікторович
Перегляд
Автор
4
Городиська, Олена Володимирівна
4
Сиза, Ольга Іллівна
3
Lapytska, Nadiya
3
Бакалов, Валерій Григорович
3
Савченко, Олеся Миколаївна
2
Gorodyska, O.
2
Lapytska, N.
2
Rebenok, E.
2
Savchenko, O.
2
Syza, O.
.
далі >
Тема
3
методичні вказівки
3
харчові технології
2
food coloring
2
quality characteristics
2
vegetables
2
кондитерські вироби
2
лабораторні роботи
1
antioxidant
1
chard powder
1
chickpea and flax protein
.
далі >
за датою випуску
9
2023
5
2022
3
2021
Has File(s)
17
true