Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Авторські свідоцтва, патенти
Бібліотека
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Наукові роботи здобувачів вищої освіти НУЧК
Періодичні видання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Фонди і колекції
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-12 зі 12.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Розвиток творчого потенціалу майбутнього фахівця як важлива умова успішної професійної діяльності
Карпова, Ірина Гораціївна
2016
Сучасні вимоги до професійної діяльності робітника харчової промисловості
Вдовенко, Олена Іванівна
Перегляд
Автор
2
Видра, Олександр Григорович
2
Гетта, Василь Григорович
2
Ребенок, Вадим Михайлович
2
Свириденко, А. І.
2
Харета, М. С.
2
Ховрич, Микола Олександрович
1
Вдовенко, Олена Іванівна
1
Карпова, Ірина Гораціївна
1
Клімова. О. М.
1
Торубара, Олексій Миколайович
.
далі >
Тема
2
вольова сфера особистості
2
вчитель технологій
2
комп’ютерні технології
2
професійна підготовка
2
процес підготовки у вищому навчал...
2
психологічна готовність
2
самооцінка
2
технологічний процес
2
технічні засоби навчання
2
харчова галузь
.
далі >