Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Авторські свідоцтва, патенти
Бібліотека
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Наукові роботи здобувачів вищої освіти НУЧК
Періодичні видання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Фонди і колекції
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 49.
назад
1
2
3
4
...
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Синтез 5-алкіл-2-аміно-1,3-оксазолів
Генджало, Іван Сергійович
2024
Удосконалення здобного пісочно-відсадного печива з додаванням плодовоовочевих міксів
Герасимова, Катерина Миколаївна
2024
Класифікація іншомовних аудитивних умінь студентів немовних спеціальностей закладу вищої освіти
Кміть, Олена Володимирівна
2024
Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировини
Тищенко, Анатолій Андрійович
2024
Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировини
Одаріч, Богдана Віталіївна
2024
Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництв
Коваленко, Семен Володимирович
2024
Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини
Корнійчук, Денис Олександрович
2024
Сучасні підходи у синтезі 2-аміно-4-арил-1,3-оксазолів
Третяк, Іван Юрійович
2024
Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінності
Товстоліс, Наталія Володимирівна
2024
Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінності
Олійник, Анатолій Анатолійович
Перегляд
Автор
1
Kmit, Olena
1
Kmit, Olena Volodymyrivna
1
Kmit’, Olena
1
Kostyrev, Andrey
1
Ladonko, Liudmyla
1
Legun, O.
1
Marukhovska-Kartunova, O.
1
Petrunia-Pyliavska, N.
1
Rabenchuk, O.
1
Tkachuk, N.
.
< попередня
далі >
Тема
5
технологія виробництва
4
молюски
2
заклади вищої освіти
2
здобувачі освіти
2
короп лускатий
2
лідерські якості
2
методи
2
мікотоксин Т2
2
м’який сир
2
оксазол
.
далі >
Has File(s)
49
true