Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-03-04T09:15:20Z-
dc.date.available2024-03-04T09:15:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГазука Т., Плуток О. Навчання товарознавству харчових продуктів в умовах дистанційної освіти // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вип. 24 (180) / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка ; голов. ред. М. О. Носко. Чернігів : НУЧК, 2023. С. 83-87. (Серія: Педагогічні науки)en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9814-
dc.description.abstractСтаття присвячена актуальним проблемам запровадження дистанційної форми навчання у закладах вищої освіти. На основі аналізу історичних аспектів розвитку дистанційних форм навчання у вищих закладах освіти України та світу встановлено, що дистанційне навчання як форма освіти є закономірним явищем розвитку освітньої системи, що засвідчує її прогресивний розвиток. Виокремлено переваги дистанційної форми освіти перед традиційною. На прикладі навчання студентів товарознавству харчових продуктів продемонстровано використання інформаційно-комунікаційних технологій та електронних засобі навчання у навчальному процесі вищого навчального закладу. Мета статті полягає у висвітленні актуальності проблеми запровадження дистанційної освіти та шляхів її реалізації у навчальному процесі ЗВО на прикладі навчання студентів товарознавству харчових продуктів.en_US
dc.publisherВісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.relation.ispartofseriesПедагогічні науки;-
dc.subjectдистанційна освітаen_US
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівen_US
dc.subjectнавчання студентівen_US
dc.titleНавчання товарознавству харчових продуктів в умовах дистанційної освітиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчання товарознавству харчових продуктів.pdf505.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.