Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9772
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Товстоліс, Наталія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-05T07:59:06Z | - |
dc.date.available | 2024-02-05T07:59:06Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Товстоліс Н. В. Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінності : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 76 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9772 | - |
dc.description.abstract | У випусковій кваліфікаційній роботі зроблено аналіз стану розвитку молокопереробної промисловості в Україні та зазначено актуальні проблеми галузі. Розглянуто можливість використання рослинної сировини, а саме базиліку, руколи, пажитнику для виготовлення м’яких сирів функціонального призначення. Наведено експериментальні дані дослідження властивостей рослинної сировини, її впливу на консистенцію, пластичність, однорідність, органолептичні та фізико-хімічні показники сиру. Дослідження компонентного складу рослинної сировини методом хромато-мас-спектрального анализу показали, що після теплової обробки пряно-ароматична сировина зберігла багатий склад летких речовин, це в основному ароматичні сполуки, монотерпени, сесквітерпени. Крім того, більшість речовин має лікувально-оздоровчі властивості. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | базилік | en_US |
dc.subject | рукола | en_US |
dc.subject | пажитник | en_US |
dc.subject | м’який сир | en_US |
dc.subject | технологія виробництва | en_US |
dc.title | Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінності | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товстоліс Н. В..pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.