Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСугоняко, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-02-05T07:57:07Z-
dc.date.available2024-02-05T07:57:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСугоняко О. В. Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 77 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771-
dc.description.abstractУ випусковій кваліфікаційній роботі зроблено аналіз перспективності використання кріопорошків як продукту оздоровчого харчування, зазначено їх харчову і біологічну цінність. Відмічено технологічні особливості отримання порошків з плодово-ягідної сировини та доцільність їх використання в кисломолочних продуктах лікувально-профілактичного спрямування. Експериментально досліджено органолептичні показники порошків з яблука та смородини чорної, отриманих тепловим сушінням та кріогенною технологією. Виготовлений сир, збагачений порошками плодово-ягідної сировини, має гарні смакові якості та зовнішній вигляд, набуває нової якості лікувально-профілактичного спрямування.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпорошки смородини та яблукаen_US
dc.subjectтеплове сушінняen_US
dc.subjectкріопорошкиen_US
dc.subjectм’який сирen_US
dc.subjectтехнологія виробництваen_US
dc.titleВикористання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначенняen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сугоняко О. В..pdf2.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.