Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сугоняко, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-05T07:57:07Z | - |
dc.date.available | 2024-02-05T07:57:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сугоняко О. В. Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 77 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771 | - |
dc.description.abstract | У випусковій кваліфікаційній роботі зроблено аналіз перспективності використання кріопорошків як продукту оздоровчого харчування, зазначено їх харчову і біологічну цінність. Відмічено технологічні особливості отримання порошків з плодово-ягідної сировини та доцільність їх використання в кисломолочних продуктах лікувально-профілактичного спрямування. Експериментально досліджено органолептичні показники порошків з яблука та смородини чорної, отриманих тепловим сушінням та кріогенною технологією. Виготовлений сир, збагачений порошками плодово-ягідної сировини, має гарні смакові якості та зовнішній вигляд, набуває нової якості лікувально-профілактичного спрямування. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | порошки смородини та яблука | en_US |
dc.subject | теплове сушіння | en_US |
dc.subject | кріопорошки | en_US |
dc.subject | м’який сир | en_US |
dc.subject | технологія виробництва | en_US |
dc.title | Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сугоняко О. В..pdf | 2.17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.