Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771
Назва: Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення
Автори: Сугоняко, Ольга Володимирівна
Ключові слова: порошки смородини та яблука
теплове сушіння
кріопорошки
м’який сир
технологія виробництва
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Сугоняко О. В. Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 77 с.
Короткий огляд (реферат): У випусковій кваліфікаційній роботі зроблено аналіз перспективності використання кріопорошків як продукту оздоровчого харчування, зазначено їх харчову і біологічну цінність. Відмічено технологічні особливості отримання порошків з плодово-ягідної сировини та доцільність їх використання в кисломолочних продуктах лікувально-профілактичного спрямування. Експериментально досліджено органолептичні показники порошків з яблука та смородини чорної, отриманих тепловим сушінням та кріогенною технологією. Виготовлений сир, збагачений порошками плодово-ягідної сировини, має гарні смакові якості та зовнішній вигляд, набуває нової якості лікувально-профілактичного спрямування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771
Розташовується у зібраннях:Магістерська робота спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сугоняко О. В..pdf2.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.