Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771| Назва: | Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення |
| Автори: | Сугоняко, Ольга Володимирівна |
| Ключові слова: | порошки смородини та яблука теплове сушіння кріопорошки м’який сир технологія виробництва |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Чернігів |
| Бібліографічний опис: | Сугоняко О. В. Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 77 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У випусковій кваліфікаційній роботі зроблено аналіз перспективності використання кріопорошків як продукту оздоровчого харчування, зазначено їх харчову і біологічну цінність. Відмічено технологічні особливості отримання порошків з плодово-ягідної сировини та доцільність їх використання в кисломолочних продуктах лікувально-профілактичного спрямування. Експериментально досліджено органолептичні показники порошків з яблука та смородини чорної, отриманих тепловим сушінням та кріогенною технологією. Виготовлений сир, збагачений порошками плодово-ягідної сировини, має гарні смакові якості та зовнішній вигляд, набуває нової якості лікувально-профілактичного спрямування. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771 |
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сугоняко О. В..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.