Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9770
Назва: Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінності
Автори: Олійник, Анатолій Анатолійович
Ключові слова: ковбаски для запікання
Ламінарія Цукриста
харчова цінність
технологічне обладнання
технологія виробництва
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Олійник А. А. Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінності : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент О.М. Савченко; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 68 с.
Короткий огляд (реферат): У результаті аналізу літературних джерел встановлено, що для розвиненої країни пріоритетним напрямом державної політики є формування здорової нації, шляхом забезпечення продовольчої безпеки і системи здорового харчування. Використання рослинної сировини морських водоростей є актуальним напрямком у розвитку харчової промисловості. Розроблена технологія м’ясних виробів – ковбаски для запікання підвищеної харчової цінності, з використанням водоростей Ламінарія Цукриста, що дозволить частково вирішити проблему йододефіциту в Україні, а також збагатити надходження до організму необхідних білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мікро– та макроелементів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9770
Розташовується у зібраннях:Магістерська робота спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Олійник А. А..pdf1.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.