Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9768
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одаріч, Богдана Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-01T13:34:45Z | - |
dc.date.available | 2024-02-01T13:34:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Одаріч Б. В. Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 91 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9768 | - |
dc.description.abstract | В роботі обґрунтовано перспективність комплексного використання підсирної сироватки та міксу плодово-ягідної сировини для створення напоїв функціонального призначення. Такі напої містять велику кількість корисних біологічно-активних речовин з антиоксидантними властивостями, вітаміни, незамінні амінокислоти, органічні кислоти тощо. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники підсирної сироватки, отриманої при приготуванні сиру та функціональних інгредієнтів – натуральних соків гарбуза, обліпихи, лимонника, калини. Оптимізовано рецептурний склад сироваткового напою оздоровчого призначення. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | молочна сироватка | en_US |
dc.subject | калина | en_US |
dc.subject | оздоровчо-лікувальні властивості | en_US |
dc.subject | технологія виробництва | en_US |
dc.subject | екстракти | en_US |
dc.subject | соки та сиропи | en_US |
dc.subject | лимонник | en_US |
dc.subject | обліпиха | en_US |
dc.title | Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировини | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Одаріч Б. В..pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.