Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9768
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдаріч, Богдана Віталіївна-
dc.date.accessioned2024-02-01T13:34:45Z-
dc.date.available2024-02-01T13:34:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОдаріч Б. В. Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 91 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9768-
dc.description.abstractВ роботі обґрунтовано перспективність комплексного використання підсирної сироватки та міксу плодово-ягідної сировини для створення напоїв функціонального призначення. Такі напої містять велику кількість корисних біологічно-активних речовин з антиоксидантними властивостями, вітаміни, незамінні амінокислоти, органічні кислоти тощо. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники підсирної сироватки, отриманої при приготуванні сиру та функціональних інгредієнтів – натуральних соків гарбуза, обліпихи, лимонника, калини. Оптимізовано рецептурний склад сироваткового напою оздоровчого призначення.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectмолочна сироваткаen_US
dc.subjectкалинаen_US
dc.subjectоздоровчо-лікувальні властивостіen_US
dc.subjectтехнологія виробництваen_US
dc.subjectекстрактиen_US
dc.subjectсоки та сиропиen_US
dc.subjectлимонникen_US
dc.subjectобліпихаen_US
dc.titleТехнологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировиниen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Одаріч Б. В..pdf2.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.