Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Анатолій Андрійович-
dc.date.accessioned2024-02-01T13:32:14Z-
dc.date.available2024-02-01T13:32:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТищенко А. А. Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 90 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9767-
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню впливу несолодженої сировини зі значною ферментативною активністю на фізико-хімічні показники сусла із солоду зниженої і нормальної якості; дослідження показників якості дробини з метою оцінки підвищення вмісту поживних речовин у вторинній продукції, і дії на найважливіші процеси при затиранні: швидкість фільтрування, час оцукрення, зміни екстрактивності сусла та ін. У результаті літературного огляду відзначили необхідність дослідження нетрадиційної сировини з оцукрювальною і ферментативною здатністю, та високим вмістом поживних речовин та стан ринку пива в Україні.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпивний заторen_US
dc.subjectлабораторне суслоen_US
dc.subjectшрот зародків пшениціen_US
dc.subjectнесолоджена сировинаen_US
dc.subjectпиво світлеen_US
dc.subjectсолод зниженої якостіen_US
dc.subjectсолод нормальної якостіen_US
dc.titleУдосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировиниen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко А. А..pdf1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.