Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9767
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Анатолій Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-01T13:32:14Z | - |
dc.date.available | 2024-02-01T13:32:14Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко А. А. Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 90 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9767 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню впливу несолодженої сировини зі значною ферментативною активністю на фізико-хімічні показники сусла із солоду зниженої і нормальної якості; дослідження показників якості дробини з метою оцінки підвищення вмісту поживних речовин у вторинній продукції, і дії на найважливіші процеси при затиранні: швидкість фільтрування, час оцукрення, зміни екстрактивності сусла та ін. У результаті літературного огляду відзначили необхідність дослідження нетрадиційної сировини з оцукрювальною і ферментативною здатністю, та високим вмістом поживних речовин та стан ринку пива в Україні. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | пивний затор | en_US |
dc.subject | лабораторне сусло | en_US |
dc.subject | шрот зародків пшениці | en_US |
dc.subject | несолоджена сировина | en_US |
dc.subject | пиво світле | en_US |
dc.subject | солод зниженої якості | en_US |
dc.subject | солод нормальної якості | en_US |
dc.title | Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировини | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко А. А..pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.