Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнійчук, Денис Олександрович-
dc.date.accessioned2024-02-01T13:29:43Z-
dc.date.available2024-02-01T13:29:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорнійчук Д. О. Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 88 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено розробці та науковому обґрунтуванню технології овочевого мармеладу з використанням порошку та екстракту ламінарії з метою збагачення готових виробів йодом. У результаті аналізу теоретичних даних встановлено доцільність розробки овочевого мармеладу збагаченого йодом. Виявлено, що перспективною сировиною, яка може використовуватися з цією метою, є водоростева сировина та продукти її переробки. Проаналізовано ефект від використання водоростевої сировини та продуктів її переробки для збагачення різних харчових продуктів.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectовочевий мармеладen_US
dc.subjectйододефіцитen_US
dc.subjectіони йодуen_US
dc.subjectпорошок ламінаріїen_US
dc.subjectекстракт ламінаріїen_US
dc.subjectпюре гарбузаen_US
dc.subjectпюре бурякаen_US
dc.subjectв’язкістьen_US
dc.subjectдраглеутворююча здатністьen_US
dc.titleУдосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировиниen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Магістерська робота спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корнійчук Д. О..pdf1.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.