Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корнійчук, Денис Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-01T13:29:43Z | - |
dc.date.available | 2024-02-01T13:29:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корнійчук Д. О. Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 88 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу присвячено розробці та науковому обґрунтуванню технології овочевого мармеладу з використанням порошку та екстракту ламінарії з метою збагачення готових виробів йодом. У результаті аналізу теоретичних даних встановлено доцільність розробки овочевого мармеладу збагаченого йодом. Виявлено, що перспективною сировиною, яка може використовуватися з цією метою, є водоростева сировина та продукти її переробки. Проаналізовано ефект від використання водоростевої сировини та продуктів її переробки для збагачення різних харчових продуктів. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | овочевий мармелад | en_US |
dc.subject | йододефіцит | en_US |
dc.subject | іони йоду | en_US |
dc.subject | порошок ламінарії | en_US |
dc.subject | екстракт ламінарії | en_US |
dc.subject | пюре гарбуза | en_US |
dc.subject | пюре буряка | en_US |
dc.subject | в’язкість | en_US |
dc.subject | драглеутворююча здатність | en_US |
dc.title | Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корнійчук Д. О..pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.