Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766
Назва: Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини
Автори: Корнійчук, Денис Олександрович
Ключові слова: овочевий мармелад
йододефіцит
іони йоду
порошок ламінарії
екстракт ламінарії
пюре гарбуза
пюре буряка
в’язкість
драглеутворююча здатність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Корнійчук Д. О. Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено розробці та науковому обґрунтуванню технології овочевого мармеладу з використанням порошку та екстракту ламінарії з метою збагачення готових виробів йодом. У результаті аналізу теоретичних даних встановлено доцільність розробки овочевого мармеладу збагаченого йодом. Виявлено, що перспективною сировиною, яка може використовуватися з цією метою, є водоростева сировина та продукти її переробки. Проаналізовано ефект від використання водоростевої сировини та продуктів її переробки для збагачення різних харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766
Розташовується у зібраннях:Магістерська робота спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корнійчук Д. О..pdf1.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.