Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766| Назва: | Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини |
| Автори: | Корнійчук, Денис Олександрович |
| Ключові слова: | овочевий мармелад йододефіцит іони йоду порошок ламінарії екстракт ламінарії пюре гарбуза пюре буряка в’язкість драглеутворююча здатність |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Чернігів |
| Бібліографічний опис: | Корнійчук Д. О. Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 88 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційну роботу присвячено розробці та науковому обґрунтуванню технології овочевого мармеладу з використанням порошку та екстракту ламінарії з метою збагачення готових виробів йодом. У результаті аналізу теоретичних даних встановлено доцільність розробки овочевого мармеладу збагаченого йодом. Виявлено, що перспективною сировиною, яка може використовуватися з цією метою, є водоростева сировина та продукти її переробки. Проаналізовано ефект від використання водоростевої сировини та продуктів її переробки для збагачення різних харчових продуктів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9766 |
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Корнійчук Д. О..pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.