Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9765
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Семен Володимирович-
dc.date.accessioned2024-02-01T13:27:10Z-
dc.date.available2024-02-01T13:27:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоваленко С. В. Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництв : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент О.М. Савченко; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 87 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9765-
dc.description.abstractУ результаті аналізу літературних джерел встановлено, що екстракти з продуктів рослинного походження можуть стати ефективними і безпечними інгібіторами корозії технологічого обладнання в харчовій промисловості. Також проаналізовано доцільність використання продукції вторинної переробки виноградної сировини, а саме екстракту виноградних кісточок, в якості інгібітора корозії. Експериментально встановлено доцільність екстрагування шроту виноградної кісточки 50% розчином C2H5OH. Також доведено, що отриманий екстракт є колоїдним розчином.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectвиноградна кісточкаen_US
dc.subjectекстрактen_US
dc.subjectполіфенольні сполукиen_US
dc.subjectінгібіторen_US
dc.subjectкорозіяen_US
dc.subjectтехнологічне обладнанняen_US
dc.subjectтехнологія виробництваen_US
dc.titleВплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництвen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Магістерська робота спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко С. В..pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.