Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9765
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, Семен Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-01T13:27:10Z | - |
dc.date.available | 2024-02-01T13:27:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Коваленко С. В. Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництв : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент О.М. Савченко; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 87 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9765 | - |
dc.description.abstract | У результаті аналізу літературних джерел встановлено, що екстракти з продуктів рослинного походження можуть стати ефективними і безпечними інгібіторами корозії технологічого обладнання в харчовій промисловості. Також проаналізовано доцільність використання продукції вторинної переробки виноградної сировини, а саме екстракту виноградних кісточок, в якості інгібітора корозії. Експериментально встановлено доцільність екстрагування шроту виноградної кісточки 50% розчином C2H5OH. Також доведено, що отриманий екстракт є колоїдним розчином. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | виноградна кісточка | en_US |
dc.subject | екстракт | en_US |
dc.subject | поліфенольні сполуки | en_US |
dc.subject | інгібітор | en_US |
dc.subject | корозія | en_US |
dc.subject | технологічне обладнання | en_US |
dc.subject | технологія виробництва | en_US |
dc.title | Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництв | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко С. В..pdf | 1.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.