Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерасимова, Катерина Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-02-01T13:24:52Z-
dc.date.available2024-02-01T13:24:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГерасимова К. М. Удосконалення здобного пісочно-відсадного печива з додаванням плодовоовочевих міксів : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник :, к.т.н., доцент О.В. Городиська; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 66 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9764-
dc.description.abstractУ результаті аналізу теоретичних даних доведено доцільне використання плодово-овочевих міксів у технології здобного пісочно-відсадного печива. Встановлено, що перспективною сировиною, яка може використовуватися з цією метою, є плодово-овочеві порошки, які, не зважаючи на те, що вони є сезонною рослинною сировиною краще зберігають свої поживні властивості. Встановлено, що при збільшенні плодово-овочевих порошків в тісто, не утворюється клейковина борошно та підвищується вітамінний склад печива. Доведено, що більш доцільно вносити порошки на стадії емульсії, оскільки вони мають високу жирозв’язувальну здатність та проявляють антиоксидантні властивості. Жиропоглинальна властивість порошків вища за борошно при температура 20ºС, що гарно сприяє процесу тістоутворення.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectтехнологія здобного пісочно-висадного печива з додаванням плодово-овочевих порошківen_US
dc.subjectплодово-овочеві порошокиen_US
dc.subjectпорошок гарбузаen_US
dc.subjectздобне пісочно-відсадного печиво з додаванням плодово-овочевих міксівen_US
dc.subjectпорошок морквиen_US
dc.subjectпорошок яблукаen_US
dc.titleУдосконалення здобного пісочно-відсадного печива з додаванням плодовоовочевих міксівen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Герасимова К. М..pdf880.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.