Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751
Назва: | Обладнання харчових виробництв |
Автори: | Городиська, Олена Володимирівна Лапицька, Надія Василівна Бакалов, Валерій Григорович |
Ключові слова: | харчові технології харчова продукція обладнання харчових виробництв методичні вказівки лабораторні роботи |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Обладнання харчових виробництв : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “ Обладнання харчових виробництв” / укладачі: Городиська О.В., Лапицька Н.В., Бакалов В.Г. Чернігів : НУЧК, 2023, 203 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Розглянуто основні конструкції машин та обладнання для переробки харчової продукції, їх конструкції і особливості використання. Надані відомості дозволяють студентам закріпити і поглибити одержані теоретичні знання і набути практичних навичок при виконанні експериментальної частини лабораторних робіт. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мет_вказівки Обладнання харчових виробництв.pdf | 8.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.