Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9750
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2024-01-12T07:19:35Z-
dc.date.available2024-01-12T07:19:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСавченко О.М., Сиза О.І., Лапицька Н.В. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / уклад. О.М. Савченко, О.І. Сиза, Н.В. Лапицька. Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 36 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9750-
dc.description.abstractДисципліна «Технології харчових виробництв: технологія жирів і жирозамінників; технологія мяса, м’ясопродуктів та риби» є нормативною навчальною дисципліною цикла професійної підготовки. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, вказівки до проведення математичної обробки результатів експерименту, контрольні питання. Для більш глибокого розуміння матеріалу курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.subjectтехнологія жирівen_US
dc.subjectжирозамінникиen_US
dc.subjectтехнологія харчових виробництвen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectлабораторні роботиen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія жирів.pdf867.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.