Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698
Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство” |
Автори: | Корольов, Олександр Олександрович Сиза, Ольга Іллівна |
Ключові слова: | методичні вказівки матеріалознавство харчові технології лабораторні роботи |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство” для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. О.О. Корольов, О .І. Сиза. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2023. 113 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих студентами на лекціях та у процесі самостійної підготовки, а також вивчення нормативно-технічної документації на основні види сировини та конструкційних матеріалів для обладнання харчової індустрії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка_Матеріалознавство.pdf | 3.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.