Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство”
Автори: Корольов, Олександр Олександрович
Сиза, Ольга Іллівна
Ключові слова: методичні вказівки
матеріалознавство
харчові технології
лабораторні роботи
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство” для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. О.О. Корольов, О .І. Сиза. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2023. 113 с.
Короткий огляд (реферат): Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих студентами на лекціях та у процесі самостійної підготовки, а також вивчення нормативно-технічної документації на основні види сировини та конструкційних матеріалів для обладнання харчової індустрії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_Матеріалознавство.pdf3.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.