Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБакалов, Валерій Григорович-
dc.contributor.authorРебенок, Євгеній Вікторович-
dc.date.accessioned2023-12-27T08:02:37Z-
dc.date.available2023-12-27T08:02:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПроектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР” / укл.: В.Г. Бакалов, Є.В. Ребенок. Чернігів : НУЧК, 2023. 119 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою рекомендацій є навчання студентів самостійно працювати з проектно-технічною документацією, закріпити знання, одержані з технології та обладнання харчових виробництв, ув'язати їх з проектуванням підприємств з використанням сучасних методів комп’ютерного проектування. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectпроектування підприємствen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectлабораторні роботиen_US
dc.titleПроектування підприємств харчової промисловості з основами САПРen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.