Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697
Назва: | Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР |
Автори: | Бакалов, Валерій Григорович Ребенок, Євгеній Вікторович |
Ключові слова: | проектування підприємств харчова промисловість методичні рекомендації лабораторні роботи |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК |
Бібліографічний опис: | Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР” / укл.: В.Г. Бакалов, Є.В. Ребенок. Чернігів : НУЧК, 2023. 119 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою рекомендацій є навчання студентів самостійно працювати з проектно-технічною документацією, закріпити знання, одержані з технології та обладнання харчових виробництв, ув'язати їх з проектуванням підприємств з використанням сучасних методів комп’ютерного проектування. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР.pdf | 4.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.