Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697
Назва: Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР
Автори: Бакалов, Валерій Григорович
Ребенок, Євгеній Вікторович
Ключові слова: проектування підприємств
харчова промисловість
методичні рекомендації
лабораторні роботи
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУЧК
Бібліографічний опис: Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР” / укл.: В.Г. Бакалов, Є.В. Ребенок. Чернігів : НУЧК, 2023. 119 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою рекомендацій є навчання студентів самостійно працювати з проектно-технічною документацією, закріпити знання, одержані з технології та обладнання харчових виробництв, ув'язати їх з проектуванням підприємств з використанням сучасних методів комп’ютерного проектування. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.