Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9692
Назва: Товарознавство і захист прав споживачів
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Городиська, Олена Володимирівна
Ключові слова: товарознавство
захист прав споживачів
маркування харчових продуктів
харчові продукти
харчові технології
готельно-ресторанна справа
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУЧK імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В., Городиська О. В. Товарознавство і захист прав споживачів : навч.-метод. посібник. Чернігів : НУЧK імені Т.Г. Шевченка, 2023. 386 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику висвітлено теоретичні основи товарознавства, формування потреб і споживання товарів, особливості маркування харчових продуктів. Сформовані поняття про фальсифікацію та методи ідентифікації харчових продуктів. Висвітлено товарознавчі характеристики продовольчих товарів та основні права споживачів. Крім того представлене видання містить питання і завдання, тестові і лабораторні роботи для закріплення теоретичних знань, формування критичного ситуаційного мислення та набуття практичних навичок у здобувачів вищої освіти. Видання рекомендоване для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальностями 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа. Також він може бути корисним для викладачів та студентів інших освітніх програм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9692
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Товарознавство і захист прав споживачів.pdf10.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.