Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2023-12-26T09:50:50Z-
dc.date.available2023-12-26T09:50:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв» : для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. Н. В. Лапицька. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 77 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9691-
dc.description.abstractТехнологія бродильних виробництв входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології та інженерія. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Знання з технології бродильних виробництв та навички, що будуть засвоєні здобувачами вищої освіти в ході виконання наведених лабораторних робіт, будуть корисними та необхідними для успішної трудової діяльності й професійного зростання фахівців з пивоваріння, виробництва безалкогольних напоїв, спирту, горілок, лікеро-горілчаних напоїв та вин. Для зручності опрацювання отриманих результатів представлені методичні рекомендації містять додатки в яких можна знайти необхідні для розрахунків значення. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectтехнологія бродильних виробництвen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв»en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія бродильних виробництв, метод. вказівки.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.