Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9691
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв»
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: технологія бродильних виробництв
методичні вказівки
харчові технології
харчова промисловість
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв» : для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. Н. В. Лапицька. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 77 с.
Короткий огляд (реферат): Технологія бродильних виробництв входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології та інженерія. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Знання з технології бродильних виробництв та навички, що будуть засвоєні здобувачами вищої освіти в ході виконання наведених лабораторних робіт, будуть корисними та необхідними для успішної трудової діяльності й професійного зростання фахівців з пивоваріння, виробництва безалкогольних напоїв, спирту, горілок, лікеро-горілчаних напоїв та вин. Для зручності опрацювання отриманих результатів представлені методичні рекомендації містять додатки в яких можна знайти необхідні для розрахунків значення. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9691
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія бродильних виробництв, метод. вказівки.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.