Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9691
Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв» |
Автори: | Лапицька, Надія Василівна |
Ключові слова: | технологія бродильних виробництв методичні вказівки харчові технології харчова промисловість |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Лапицька Н. В. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв» : для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. Н. В. Лапицька. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 77 с. |
Короткий огляд (реферат): | Технологія бродильних виробництв входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології та інженерія. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Знання з технології бродильних виробництв та навички, що будуть засвоєні здобувачами вищої освіти в ході виконання наведених лабораторних робіт, будуть корисними та необхідними для успішної трудової діяльності й професійного зростання фахівців з пивоваріння, виробництва безалкогольних напоїв, спирту, горілок, лікеро-горілчаних напоїв та вин. Для зручності опрацювання отриманих результатів представлені методичні рекомендації містять додатки в яких можна знайти необхідні для розрахунків значення. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9691 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія бродильних виробництв, метод. вказівки.pdf | 2.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.