Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9617
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В.М.-
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:23:56Z-
dc.date.available2023-12-12T08:23:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад. В.М. Челябієва, О.М. Савченко, Чернігів: ЧНТУ, 2013. 106 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9617-
dc.description.abstractДисципліна “Технічна мікробіологія” входить до переліку дисциплін природничо-наукової (фундаментальної підготовки) фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Мікробіологічні процеси визначають технологію багатьох харчових виробництв: хліба, молока, спирту, пива, вина, кондитерських виробів тощо. Харчове виробництво неможливо уявити без мікробіологічного контролю сировини, напівфабрикатів і готової продукції. Для правильного ведення мікробіологічного контролю необхідно оволодіти специфічною методикою досліджень. Це досягається поєднанням теоретичного курсу та лабораторного практикуму, який дозволяє краще засвоїти теоретичний матеріал викладений на лекціях, ознайомитися з фактичним матеріалом на практиці, оволодіти технікою виконання мікробіологічних досліджень. Виконання лабораторних робот цього лабораторного практикуму підготовить майбутнього фахівця до умов виробництва, дозволить оволодіти мікробіологічною технікою, самостійно приймати технічні рішення, забезпечувати оптимізацію технологічних процесів та високу якість продукції.en_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectтехнічна мікробіологіяen_US
dc.subjectмікробіологічна лабораторіяen_US
dc.subjectмікробіологічні дослідженняen_US
dc.titleТехнічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних роботen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технічна мікробіологія-1.pdf2.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.