Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9617
Назва: Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот
Автори: Челябієва, В.М.
Савченко, Олеся Миколаївна
Ключові слова: технічна мікробіологія
мікробіологічна лабораторія
мікробіологічні дослідження
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Бібліографічний опис: Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад. В.М. Челябієва, О.М. Савченко, Чернігів: ЧНТУ, 2013. 106 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна “Технічна мікробіологія” входить до переліку дисциплін природничо-наукової (фундаментальної підготовки) фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Мікробіологічні процеси визначають технологію багатьох харчових виробництв: хліба, молока, спирту, пива, вина, кондитерських виробів тощо. Харчове виробництво неможливо уявити без мікробіологічного контролю сировини, напівфабрикатів і готової продукції. Для правильного ведення мікробіологічного контролю необхідно оволодіти специфічною методикою досліджень. Це досягається поєднанням теоретичного курсу та лабораторного практикуму, який дозволяє краще засвоїти теоретичний матеріал викладений на лекціях, ознайомитися з фактичним матеріалом на практиці, оволодіти технікою виконання мікробіологічних досліджень. Виконання лабораторних робот цього лабораторного практикуму підготовить майбутнього фахівця до умов виробництва, дозволить оволодіти мікробіологічною технікою, самостійно приймати технічні рішення, забезпечувати оптимізацію технологічних процесів та високу якість продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9617
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технічна мікробіологія-1.pdf2.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.