Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9616
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:19:05Z-
dc.date.available2023-12-12T08:19:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБіохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія. Розділ: Основи біохімії» для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / уклад. О.М. Савченко, О.І. Сиза. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 125 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9616-
dc.description.abstractХарчова хімія. Розділ: Основи біохімія є нормативною навчальною дисципліною. Вивчення цієї дисципліни дає майбутнім спеціалістам можливість розуміти суть біологічних процесів у різних галузях біотехнологічних виробництв, кваліфіковано керувати технологічним процесом, науково його обґрунтовувати та вдосконалювати з метою отримання високоякісних продуктів харчування. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectбілкиen_US
dc.subjectфізико-хімічні властивостіen_US
dc.subjectдії ферментівen_US
dc.subjectвуглеводиen_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.subjectгормониen_US
dc.subjectдослідження кровіen_US
dc.titleБіохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія. Розділ: Основи біохімії»en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи біохімії1-1.pdf1.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.