Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9594
Назва: | Кріореагенти та їх вплив на властивості природних та стічних вод |
Автори: | Сусло, С.Ю. Смольський, Олександр Сергійович Бовда, І.П. |
Ключові слова: | кріореагенти водна екосистема хімічні речовини ожеледиця |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез |
Бібліографічний опис: | Сусло С. Ю., Смольський О. С., Бовда І. П. Кріореагенти та їх вплив на властивості природних та стічних вод. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукраїнської наук.-практ. конф. з міжнародною участю студентів, аспірантів і молодих учених (1 грудня 2022 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2022. 180 с. С. 88-89. |
Короткий огляд (реферат): | Випадання взимку опадів у вигляді снігу, утворення криги, ожеледиця змушують пускати в хід засіби від ожеледі, щоб полегшити прибирання вуличних і дворових територій. При виборі потрібно звертати особливу увагу на хімічний склад придбаного очищувача. Сьогодні вже мало хто використовує по-старому пісок і сіль для боротьби з льодом, коли є можливість купити реагент проти льоду промислового виробництва, дія якого набагато ефективніше і при цьому безпечніше для навколишнього середовища. Завдяки включенню до складу активних хімічних речовин вдається домогтися бажаного результату швидко і без шкоди для природних об’єктів. Промисловий реагент для льоду створюється з урахуванням екологічної безпеки. Виробники ведуть постійну роботу по вдосконаленню хімічного складу продуктів, що випускаються з тим, щоб підвищити рівень корисної дії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9594 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кріореагенти та їх вплив.pdf | 165.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.