Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9591
Назва: Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи
Автори: Бакалов, Валерій Григорович
Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: процеси харчових виробництв
апарати харчових виробництв
гідромеханічні процеси
механічні процеси
теплові процеси
масообмінні процеси
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУЧК
Бібліографічний опис: Бакалов В. Г., Лапицька Н. В. Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Процеси і апарати харчових виробництв” / укладачі: Бакалов В.Г., Лапицька Н.В. Чернігів : НУЧК, 2023 с. 105 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В методичні вказівки увійшли наступні розділи: основи прикладної гідравліки, гідромеханічні методи, теплопередача, основи масообміну, екстрагування, сушка. До кожної лабораторної роботи запропоновано необхідний теоретичний матеріал, опис устаткування, методика проведення лабораторної роботи, порядок розрахунків та оформлення роботи. Лабораторні роботи запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9591
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси і апарати харчових виробництв_Лабораторні роботи.pdf3.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.