Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.contributor.authorБакалов, Валерій Григорович-
dc.date.accessioned2023-12-01T14:05:20Z-
dc.date.available2023-12-01T14:05:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В., Бакалов В. Г. Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В., Бакалов В.Г., Чернігів : НУЧК, 2023, 20 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9590-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є набути студентами навичок вибору оптимальних варіантів проведення процесів і оптимальних конструкцій апаратів, самостійного користування спеціальною літературою, довідниками, каталогами, а також оформлення та складання технічної документації. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectкурсова роботаen_US
dc.subjectтехнологічний процес виробництваen_US
dc.subjectапарати, що використовуються для реалізації процесуen_US
dc.subjectграфічна частина роботиen_US
dc.titleПроцеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботиen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси і апарати харчових виробництв.Курсова робота.pdf1.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.