Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бакалов, Валерій Григорович | - |
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-01T13:27:01Z | - |
dc.date.available | 2023-12-01T13:27:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бакалов В. Г., Сиза О. І. Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Моніторинг виробничих процесів”. укладачі: Бакалов В.Г., Сиза О.І. Чернігів : НУЧК, 2023, 77 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Запропоновані роботи включають всі розділи моніторингу, а саме моніторинг якості вхідної сировини і готової продукції, моніторинг технологічних процесів, моніторинг економічних аспектів виробництва та інше. Завдання до лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧК | en_US |
dc.subject | виробничий процес | en_US |
dc.subject | моніторинг виробничого процесу | en_US |
dc.subject | консерви | en_US |
dc.subject | хліб | en_US |
dc.subject | молочні продукти | en_US |
dc.title | Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Моніторинг виробничих процесів_Методичні вказівки да лабораторних робіт.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.