Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБакалов, Валерій Григорович-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.date.accessioned2023-12-01T13:27:01Z-
dc.date.available2023-12-01T13:27:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБакалов В. Г., Сиза О. І. Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Моніторинг виробничих процесів”. укладачі: Бакалов В.Г., Сиза О.І. Чернігів : НУЧК, 2023, 77 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Запропоновані роботи включають всі розділи моніторингу, а саме моніторинг якості вхідної сировини і готової продукції, моніторинг технологічних процесів, моніторинг економічних аспектів виробництва та інше. Завдання до лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectвиробничий процесen_US
dc.subjectмоніторинг виробничого процесуen_US
dc.subjectконсервиen_US
dc.subjectхлібen_US
dc.subjectмолочні продуктиen_US
dc.titleМоніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботиen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.