Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588
Назва: | Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи |
Автори: | Бакалов, Валерій Григорович Сиза, Ольга Іллівна |
Ключові слова: | виробничий процес моніторинг виробничого процесу консерви хліб молочні продукти |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК |
Бібліографічний опис: | Бакалов В. Г., Сиза О. І. Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Моніторинг виробничих процесів”. укладачі: Бакалов В.Г., Сиза О.І. Чернігів : НУЧК, 2023, 77 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Запропоновані роботи включають всі розділи моніторингу, а саме моніторинг якості вхідної сировини і готової продукції, моніторинг технологічних процесів, моніторинг економічних аспектів виробництва та інше. Завдання до лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Моніторинг виробничих процесів_Методичні вказівки да лабораторних робіт.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.