Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588
Назва: Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи
Автори: Бакалов, Валерій Григорович
Сиза, Ольга Іллівна
Ключові слова: виробничий процес
моніторинг виробничого процесу
консерви
хліб
молочні продукти
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУЧК
Бібліографічний опис: Бакалов В. Г., Сиза О. І. Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Моніторинг виробничих процесів”. укладачі: Бакалов В.Г., Сиза О.І. Чернігів : НУЧК, 2023, 77 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Запропоновані роботи включають всі розділи моніторингу, а саме моніторинг якості вхідної сировини і готової продукції, моніторинг технологічних процесів, моніторинг економічних аспектів виробництва та інше. Завдання до лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9588
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.