Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9577
Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв |
Автори: | Сиза, Ольга Іллівна Савченко, Олеся Миколаївна |
Ключові слова: | молоко показники якості згущені молочні консерви морозиво м’який сир сичужний сир |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технології молока та молочних продуктів” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / уклад. О.І. Сиза, О.М. Савченко. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 85 с. |
Короткий огляд (реферат): | Технології харчових виробництв. Розділ: Технології молока та молочних продуктів є нормативною навчальною дисципліною. На сучасному етапі в Україні молочна промисловість стоїть на досить високому рівні. До складу молочної промисловості входять підприємства з виробництва тваринного масла, цільномолочної продукції, молочних консервів, сухого молока, сира, морозива, казеїну тощо. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння матеріалу курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9577 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технології молока та молочних продуктів_ Сиза О.І. .pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.