Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9577
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-11-29T13:29:09Z-
dc.date.available2023-11-29T13:29:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технології молока та молочних продуктів” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / уклад. О.І. Сиза, О.М. Савченко. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 85 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9577-
dc.description.abstractТехнології харчових виробництв. Розділ: Технології молока та молочних продуктів є нормативною навчальною дисципліною. На сучасному етапі в Україні молочна промисловість стоїть на досить високому рівні. До складу молочної промисловості входять підприємства з виробництва тваринного масла, цільномолочної продукції, молочних консервів, сухого молока, сира, морозива, казеїну тощо. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння матеріалу курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectмолокоen_US
dc.subjectпоказники якостіen_US
dc.subjectзгущені молочні консервиen_US
dc.subjectморозивоen_US
dc.subjectм’який сирen_US
dc.subjectсичужний сирen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництвen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технології молока та молочних продуктів_ Сиза О.І. .pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.