Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.contributor.author | Савченко, Олеся Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-29T13:29:09Z | - |
dc.date.available | 2023-11-29T13:29:09Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технології молока та молочних продуктів” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / уклад. О.І. Сиза, О.М. Савченко. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 85 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9577 | - |
dc.description.abstract | Технології харчових виробництв. Розділ: Технології молока та молочних продуктів є нормативною навчальною дисципліною. На сучасному етапі в Україні молочна промисловість стоїть на досить високому рівні. До складу молочної промисловості входять підприємства з виробництва тваринного масла, цільномолочної продукції, молочних консервів, сухого молока, сира, морозива, казеїну тощо. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння матеріалу курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | молоко | en_US |
dc.subject | показники якості | en_US |
dc.subject | згущені молочні консерви | en_US |
dc.subject | морозиво | en_US |
dc.subject | м’який сир | en_US |
dc.subject | сичужний сир | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технології молока та молочних продуктів_ Сиза О.І. .pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.