Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
Назва: | Меточні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Вступ до Аюрведи” |
Автори: | Сиза, Ольга Іллівна |
Ключові слова: | технологія приготування вивчення технології масло Гхі приготування страв страви на основі молока приготування супів |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Сиза О. І. Меточні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Вступ до Аюрведи” для студентів спеціальністей 181-Харчові технології, 241-Готельно-ресторанна справа / уклад. О.І. Сиза. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 45 с. |
Короткий огляд (реферат): | Вступ до Аюрведи є нормативною навчальною дисципліною цикла загальної підготовки. Правильно підібрана їжа сприяє лікуванню хвороб і зміцнює здоров'я, з іншого боку, неправильне харчування є однією з головних причин розвитку хвороб. Приготування їжі – велика благородна справа, яка несе живлення тілу, здоров'я і задоволення обом – і кухареві і їдцеві. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до обробки результатів роботи. Надано перелік літератури до вивчення курсу. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт. Лабораторний практикум визначає той необхідний мінімум знань, які повинен засвоїти студент на лабораторних заняттях. Більш детальні відомості з даної дисципліни студенти одержують в лекційних курсах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вступ до АЮРВЕДИ_ Сиза О.І..pdf | 648.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.