Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9534
Назва: Використання коучингових технологій у професійній підготовці фахівців соціальної роботи
Автори: Рень, Лариса Василівна
Ключові слова: соціальна робота з клієнтом
коучинг
коучинговий підхід
фахівець соціальної роботи
Дата публікації: 2023
Видавництво: Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Рень Л. В. Використання коучингових технологій у професійній підготовці фахівців соціальної роботи. Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вип. 23 (179) / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка ; голов. ред. М. О. Носко. Чернігів : НУЧК, 2023. С. 93-98. (Серія: Педагогічні науки)
Серія/номер: Педагогічні науки;
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми зумовлена тим, що сучасні суспільні процеси актуалізують необхідність пошуку новітніх, дієвих технологій роботи з людьми, а відтак і навчання цих технологій майбутніх спеціалістів. Однією з таких технологій у сфері допомоги людям є коучинг, що є фундаментальною діяльністю психолого-педагогічної парадигми (Alina Anghela, Camelia Voicu), психологічним процесом, який призводить до зміни поведінки (Kilburg, Nowack). Коучинг визначається як мотивація та допомога в досягненні конкретних цілей, а також самостійне навчання, засноване на співпраці (F. Piven). Метою статті є проаналізувати можливості коучингових технологій у соціальній роботі та підготовці фахівців із соціальної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9534
Розташовується у зібраннях:Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Використання коучингових технологій.pdf377.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.