Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9358
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorГазука, Анастасія-
dc.date.accessioned2023-10-03T10:46:10Z-
dc.date.available2023-10-03T10:46:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПлуток О., Газука Т., Газука А. Сучасні методологічні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій. Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вип. 22 (178) / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка ; голов. ред. М. О. Носко. Чернігів : НУЧК, 2023. С. 112-117. (Серія: Педагогічні науки)en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9358-
dc.description.abstractСтаття присвячена обґрунтуванню основних сучасних методологічних підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій. На основі детального аналізу базових понять, що взаємопов’язані з поняттям методологічний підхід, з’ясовано дефініцію «методологічний підхід» як змістове наповнення та теоретичне і практичне відображення світогляду методології певної науки, що знаходиться у безпосередньому зв’язку з науковими парадигмами та визначає напрямок, способи, прийоми та процедури наукових досліджень та практичної діяльності з метою втілення основної ідеї обраної стратегії. Акцентуючи увагу на сучасних проблемах професійної освіти та навчання з оглядом на перспективу, виділено основні методологічні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій: особистісно зорієнтований, діяльнісний, технологічний, інформаційний, культурологічний, компетентнісний. Обґрунтована роль сучасних методологічних підходів у підготовці фахівців харчових технологій для майбутньої професійної діяльності.en_US
dc.publisherВісник Національного університету «Чернігівський колегіум»en_US
dc.relation.ispartofseriesПедагогічні науки;-
dc.subjectметодологічний підхідen_US
dc.subjectмайбутній фахівець харчових технологійen_US
dc.subjectпрофесійна підготовкаen_US
dc.titleСучасні методологічні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологійen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасні методологічні підходи до професійної підготовки.pdf586.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.