Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9204
Назва: | Мембранопротекторна та антиоксиданта дія екстрактів бобрового струменя в дослідах in vitro |
Автори: | Смольський, Олександр Сергійович Янченко, Віктор Олексійович Полетай, Вячеслав Миколайович |
Ключові слова: | мускус парфумерія бобровий струмінь біологічні властивості токсикологічні властивості in vitro |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Scientific Collection «InterConf» |
Бібліографічний опис: | Смольський О. С., Янченко В. О., Полетай В. М. Мембранопротекторна та антиоксиданта дія екстрактів бобрового струменя в дослідах in vitro. Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference «Society and Science: Interconnection» (Porto, Portugal, May 6-8, 2023). Scientific Collection «InterConf», 2023. № 153, С. 312-315. |
Короткий огляд (реферат): | Вступ. Мускуси (лат. Muscus), пахучі продукти зі своєрідним, так званим мускусним, запахом і здатністю "облагороджувати" і фіксувати запах парфумерної композицій. Раніше єдиним джерелом мускусів були природні продукти тваринного і рослинного походження. Мускуси тваринного походження – виділення мускусних залоз деяких парнокопитних, гризунів та інших тварин; отримуються головним чином із залоз мускусної кабарги (Moschus moschiferus). Мускусний запах мають виділення деяких інших тварин, м'ясо мускусних биків та ін. Метою роботи було розглянути бобровий струмінь як типовий представник природних мускусів та охарактеризувати його біологічні властивості та токсикологічні властивості в умовах in vitro. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9204 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мембранопротекторна та антиоксиданта дія екстрактів бобрового струменя в дослідах in vitro.pdf | 396.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.