Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лавренко, Христина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T09:00:27Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T09:00:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лавренко Х.В. Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 2 курсу, 28.2 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: ст.. викл Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2023. 129 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170 | - |
dc.description.abstract | У дипломному проєкті «Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації» описано усі технологічні стадії виробництва пива: підготовку сировини до виробництва, варильне, бродильне відділення, цех ферментації та розливу. Також описано технологію виробництва хлібного квасу. Представлено технологічні розрахунки сировини, основних продуктів виробництва, обладнання, площ та приміщень, енергетичних витрат. У даному дипломну проєкті описано технохімічний контроль виробництва, охорону праці на підприємстві, представлено економічну частину. Надано характеристику проектованого підприємства та описано заходи з будівництва. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | пиво | en_US |
dc.subject | варильне відділення | en_US |
dc.subject | бродильне відділення | en_US |
dc.subject | цех розливу | en_US |
dc.subject | хлібний квас | en_US |
dc.subject | холодна стерилізація | en_US |
dc.title | Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проєкт броварні потужністю 1000 глрік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.