Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖиденко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorЦигура (Усманова), Галина Олексіївна-
dc.contributor.authorФедорченко, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorМіщенко, Тетяна В’ячеславівна-
dc.date.accessioned2020-03-22T12:02:32Z-
dc.date.available2020-03-22T12:02:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЖиденко А. О., Усманова Г. О., Федорченко О. С., Міщенко Т. В. Загальні принципи оптимального харчування студентів факультету фізичного виховання. Вісник Чернігів. нац. пед. ун-ту ім. Т. Г. Шевченка; гол. ред. М. О. Носко. Чернігів: ЧНПУ, 2018. Вип. 152. Т.2. С.71-77.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/902-
dc.description.abstractУ статті обговорюється питання актуальності організації оптимального харчування сучасної молоді, зокрема спортсменів, у зв’язку з нерегулярністю, неповноцінністю, розбалансованістю та небезпечністю сучасних раціонів студентів. Проаналізовано наукову літературу з питань раціонального, збалансованого, індивідуального харчування, наведено основні принципи організації харчування, запропоновано елементи самоорганізації оптимального харчування для студентів факультету фізичного виховання.en_US
dc.publisherВісник ЧНПУen_US
dc.subjectоптимальне харчуванняen_US
dc.subjectіндивідуальне харчуванняen_US
dc.subjectздоров’яen_US
dc.subjectстуденти факультету фізичного вихованняen_US
dc.titleЗагальні принципи оптимального харчування студентів факультету фізичного вихованняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.