Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9017
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-05-10T08:44:57Z-
dc.date.available2023-05-10T08:44:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГазука Т. А. Використання імітаційно-моделювальних ситуацій у навчанні організації послуг харчування. «Технологічна і професійна освіта: проблеми і перспективи» : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції / Глухівський НПУ імені О. Довженка. Глухів, 2022. С. 276-279.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9017-
dc.description.abstractПрофесійний рівень майбутнього фахівця вже давно не обмежується лише наявним обсягом знань, а визначається критичним мисленням, умінням швидко адаптуватися до мінливих умов праці та спроможністю розв’язувати виробничі завдання різної складності. Формуванню професійно важливих якостей майбутнього педагога значною мірою сприяє набуття особистістю досвіду майбутньої професійної діяльності. Вирішенню означених проблем сприяє технологізація навчальної діяльності підготовки майбутнього педагога професійного навчання, що характерно для сучасного стану розвитку педагогічної науки і практики. В арсеналі педагогічних розробок нараховується ціла низка педагогічних технологій, які класифікуються за різними ознаками, що визначають їх зміст та спрямування [3].en_US
dc.publisher«Технологічна і професійна освіта: проблеми і перспективи» : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференціїen_US
dc.subjectформування професійної компетентності майбутнього педагогаen_US
dc.subjectмайбутній педагог професійного навчанняen_US
dc.subjectнавчальні імітаційно-моделювальні ситуаціїen_US
dc.titleВикористання імітаційно-моделювальних ситуацій у навчанні організації послуг харчуванняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.