Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927
Назва: | Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі |
Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна Бреус, А.Ю. |
Ключові слова: | розвиток харчової галузі інноваційні технології фахівців харчової галузі |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці |
Бібліографічний опис: | Вдовенко О.І., Бреус А.Ю. Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі. Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці. Умань, 2021 р. С. 57-60. |
Короткий огляд (реферат): | Впровадження в освітній процес інноваційних технологій є пріоритетним завданням сучасної професійної освіти. Саме інноваційні технології в освіті мають за мету підготувати фахівця, здатного швидко адаптуватися до змін і в харчовій галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі.pdf | 453.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.