Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вдовенко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бреус, А.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-10T11:46:42Z | - |
dc.date.available | 2023-04-10T11:46:42Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Вдовенко О.І., Бреус А.Ю. Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі. Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці. Умань, 2021 р. С. 57-60. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927 | - |
dc.description.abstract | Впровадження в освітній процес інноваційних технологій є пріоритетним завданням сучасної професійної освіти. Саме інноваційні технології в освіті мають за мету підготувати фахівця, здатного швидко адаптуватися до змін і в харчовій галузі. | en_US |
dc.publisher | Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці | en_US |
dc.subject | розвиток харчової галузі | en_US |
dc.subject | інноваційні технології | en_US |
dc.subject | фахівців харчової галузі | en_US |
dc.title | Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі.pdf | 453.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.