Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorБреус, А.Ю.-
dc.date.accessioned2023-04-10T11:46:42Z-
dc.date.available2023-04-10T11:46:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВдовенко О.І., Бреус А.Ю. Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі. Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці. Умань, 2021 р. С. 57-60.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927-
dc.description.abstractВпровадження в освітній процес інноваційних технологій є пріоритетним завданням сучасної професійної освіти. Саме інноваційні технології в освіті мають за мету підготувати фахівця, здатного швидко адаптуватися до змін і в харчовій галузі.en_US
dc.publisherАктуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференціen_US
dc.subjectрозвиток харчової галузіen_US
dc.subjectінноваційні технологіїen_US
dc.subjectфахівців харчової галузіen_US
dc.titleВикористання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.