Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927
Назва: Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Бреус, А.Ю.
Ключові слова: розвиток харчової галузі
інноваційні технології
фахівців харчової галузі
Дата публікації: 2021
Видавництво: Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці
Бібліографічний опис: Вдовенко О.І., Бреус А.Ю. Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі. Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці. Умань, 2021 р. С. 57-60.
Короткий огляд (реферат): Впровадження в освітній процес інноваційних технологій є пріоритетним завданням сучасної професійної освіти. Саме інноваційні технології в освіті мають за мету підготувати фахівця, здатного швидко адаптуватися до змін і в харчовій галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.