Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8926
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorМехед О.Є.-
dc.date.accessioned2023-04-10T11:42:34Z-
dc.date.available2023-04-10T11:42:34Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВдовенко О.І., Мехед О.Є. Суть використання інноваційних методів навчання під час проведення занять виробничого навчання з кулінарії. Наукова дискусія: питання педагогіки та психології.: Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції. Київ, 2018. С.97-99.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8926-
dc.description.abstractСучасний розвиток харчової галузі висуває вимоги до професійної підготовки кваліфікованих робітників цієї галузі: знання сучасних технологічних процесів на високому рівні, бути конкурентоздатними на ринку праці, активними, здатними навчатися упродовж життя. Перед закладами професійно-технічної освіти стоїть завдання забезпечити ринок праці кваліфікованими робітниками, готовими до впровадження інноваційних технологій в харчову промисловість. Саме розробка та впровадження інноваційних методів навчання в процес підготовки кваліфікованих робітників забезпечують готовність учнів закладів професійно-технічної освіти до роботи у життєвих ситуаціях, які швидко змінюються із розвитком харчової промисловості; впливають на розвиток їх креативного мислення, формування активності та самостійності.en_US
dc.publisherНаукова дискусія: питання педагогіки та психології.: Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференціїen_US
dc.subjectінноваційні методи навчанняen_US
dc.subjectзаняття з кулінаріїen_US
dc.subjectзаняття виробничого навчанняen_US
dc.titleСуть використання інноваційних методів навчання під час проведення занять виробничого навчання з кулінаріїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.