Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8926
Назва: Суть використання інноваційних методів навчання під час проведення занять виробничого навчання з кулінарії
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Мехед О.Є.
Ключові слова: інноваційні методи навчання
заняття з кулінарії
заняття виробничого навчання
Дата публікації: 2018
Видавництво: Наукова дискусія: питання педагогіки та психології.: Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції
Бібліографічний опис: Вдовенко О.І., Мехед О.Є. Суть використання інноваційних методів навчання під час проведення занять виробничого навчання з кулінарії. Наукова дискусія: питання педагогіки та психології.: Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції. Київ, 2018. С.97-99.
Короткий огляд (реферат): Сучасний розвиток харчової галузі висуває вимоги до професійної підготовки кваліфікованих робітників цієї галузі: знання сучасних технологічних процесів на високому рівні, бути конкурентоздатними на ринку праці, активними, здатними навчатися упродовж життя. Перед закладами професійно-технічної освіти стоїть завдання забезпечити ринок праці кваліфікованими робітниками, готовими до впровадження інноваційних технологій в харчову промисловість. Саме розробка та впровадження інноваційних методів навчання в процес підготовки кваліфікованих робітників забезпечують готовність учнів закладів професійно-технічної освіти до роботи у життєвих ситуаціях, які швидко змінюються із розвитком харчової промисловості; впливають на розвиток їх креативного мислення, формування активності та самостійності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8926
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.