Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8923
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-04-10T11:19:23Z-
dc.date.available2023-04-10T11:19:23Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВдовенко О.І. Сучасні вимоги до професійної діяльності робітника харчової промисловості. Педагогіка та психологія : зб. наук. пр. / Харк. нац. пед. ун-т ім. Г.С. Сковороди. Харків, 2016. Вип. 55. С. 139-148.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8923-
dc.description.abstractСтаття присвячена теоретичному аналізу визначення сучасних вимог до особистостіcних якостей та професійої діяльності майбутніх робітників харчової промисловості. Визначається актуальність створення нових вимог до особистості та професійної діяльності майбутніх працівників харчової промисловості. Аналізується поняття особистості, його зміст та структура у рамках діяльнісної теорії. Визначається зміст поняття професіоналізму, об’єктивується поняття особистості професіонала. Визначається зміст та структура професійної діяльності майбутнього кваліфікованого робітника харчової промисловості, розкриваються функції такої діяльності. Розкриваються сучасні вимоги роботодавців до особистості та професійної діяльності майбутніх робітників харчової промисловості.en_US
dc.publisherПедагогіка та психологія : зб. наук. пр.en_US
dc.subjectособистісні якостіen_US
dc.subjectпрофесіоналізмen_US
dc.subjectособистість професіоналаen_US
dc.subjectпрофесійна діяльністьen_US
dc.titleСучасні вимоги до професійної діяльності робітника харчової промисловостіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.