Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8923
Назва: Сучасні вимоги до професійної діяльності робітника харчової промисловості
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Ключові слова: особистісні якості
професіоналізм
особистість професіонала
професійна діяльність
Дата публікації: 2016
Видавництво: Педагогіка та психологія : зб. наук. пр.
Бібліографічний опис: Вдовенко О.І. Сучасні вимоги до професійної діяльності робітника харчової промисловості. Педагогіка та психологія : зб. наук. пр. / Харк. нац. пед. ун-т ім. Г.С. Сковороди. Харків, 2016. Вип. 55. С. 139-148.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена теоретичному аналізу визначення сучасних вимог до особистостіcних якостей та професійої діяльності майбутніх робітників харчової промисловості. Визначається актуальність створення нових вимог до особистості та професійної діяльності майбутніх працівників харчової промисловості. Аналізується поняття особистості, його зміст та структура у рамках діяльнісної теорії. Визначається зміст поняття професіоналізму, об’єктивується поняття особистості професіонала. Визначається зміст та структура професійної діяльності майбутнього кваліфікованого робітника харчової промисловості, розкриваються функції такої діяльності. Розкриваються сучасні вимоги роботодавців до особистості та професійної діяльності майбутніх робітників харчової промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8923
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.