Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8922
Назва: | Формування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловості |
Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна |
Ключові слова: | професійна компетентність кваліфіковані робітники робітники харчової промисловості |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Основні напрями розвитку педагогічної науки : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. |
Бібліографічний опис: | Вдовенко О.І. Формування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловості. Основні напрями розвитку педагогічної науки : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. Харків, 2016. С. 75-78. |
Короткий огляд (реферат): | У сучасних соціально-економічних умовах українське суспільство вимагає від системи професійної освіти підготовки робітників, які відповідатимуть світовим стандартам. У Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років поряд з іншими поставлена мета – забезпечити відповідність змісту освіти потребам і викликам сучасного суспільства, створити умови для постійного його оновлення. Одним із завдань Закону України "Про професійно-технічну освіту" є задоволення потреб економіки країни у кваліфікованих i конкурентоспроможних на ринку праці робітниках. Це обумовлює підвищені вимоги до професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників. Поряд з професійними знаннями, уміннями і навичками значну роль відіграють особисті якості робітника, які допоможуть ефективно вирішувати різноманітні завдання, які стосуються його професійної діяльності, та своєчасно реагувати на запити ринку праці. Аналіз тенденцій і перспектив розвитку харчової промисловості дозволив виявити основні вимоги до майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості, які визначаються зміною структури і змісту праці робітника в зв’язку з розвитком галузі у відповідності до ринкових відносин. Тому, формування професійної компетентності посідає важливе місце у підготовці кваліфікованого робітника харчової промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8922 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Формування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловості.pdf | 441.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.