Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8922
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-04-10T11:14:35Z-
dc.date.available2023-04-10T11:14:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВдовенко О.І. Формування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловості. Основні напрями розвитку педагогічної науки : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. Харків, 2016. С. 75-78.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8922-
dc.description.abstractУ сучасних соціально-економічних умовах українське суспільство вимагає від системи професійної освіти підготовки робітників, які відповідатимуть світовим стандартам. У Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років поряд з іншими поставлена мета – забезпечити відповідність змісту освіти потребам і викликам сучасного суспільства, створити умови для постійного його оновлення. Одним із завдань Закону України "Про професійно-технічну освіту" є задоволення потреб економіки країни у кваліфікованих i конкурентоспроможних на ринку праці робітниках. Це обумовлює підвищені вимоги до професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників. Поряд з професійними знаннями, уміннями і навичками значну роль відіграють особисті якості робітника, які допоможуть ефективно вирішувати різноманітні завдання, які стосуються його професійної діяльності, та своєчасно реагувати на запити ринку праці. Аналіз тенденцій і перспектив розвитку харчової промисловості дозволив виявити основні вимоги до майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості, які визначаються зміною структури і змісту праці робітника в зв’язку з розвитком галузі у відповідності до ринкових відносин. Тому, формування професійної компетентності посідає важливе місце у підготовці кваліфікованого робітника харчової промисловості.en_US
dc.publisherОсновні напрями розвитку педагогічної науки : матеріали міжнар. наук.-практ. конф.en_US
dc.subjectпрофесійна компетентністьen_US
dc.subjectкваліфіковані робітникиen_US
dc.subjectробітники харчової промисловостіen_US
dc.titleФормування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловостіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.