Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8922
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вдовенко, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-10T11:14:35Z | - |
dc.date.available | 2023-04-10T11:14:35Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Вдовенко О.І. Формування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловості. Основні напрями розвитку педагогічної науки : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. Харків, 2016. С. 75-78. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8922 | - |
dc.description.abstract | У сучасних соціально-економічних умовах українське суспільство вимагає від системи професійної освіти підготовки робітників, які відповідатимуть світовим стандартам. У Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років поряд з іншими поставлена мета – забезпечити відповідність змісту освіти потребам і викликам сучасного суспільства, створити умови для постійного його оновлення. Одним із завдань Закону України "Про професійно-технічну освіту" є задоволення потреб економіки країни у кваліфікованих i конкурентоспроможних на ринку праці робітниках. Це обумовлює підвищені вимоги до професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників. Поряд з професійними знаннями, уміннями і навичками значну роль відіграють особисті якості робітника, які допоможуть ефективно вирішувати різноманітні завдання, які стосуються його професійної діяльності, та своєчасно реагувати на запити ринку праці. Аналіз тенденцій і перспектив розвитку харчової промисловості дозволив виявити основні вимоги до майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості, які визначаються зміною структури і змісту праці робітника в зв’язку з розвитком галузі у відповідності до ринкових відносин. Тому, формування професійної компетентності посідає важливе місце у підготовці кваліфікованого робітника харчової промисловості. | en_US |
dc.publisher | Основні напрями розвитку педагогічної науки : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. | en_US |
dc.subject | професійна компетентність | en_US |
dc.subject | кваліфіковані робітники | en_US |
dc.subject | робітники харчової промисловості | en_US |
dc.title | Формування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Формування професійної компетентності у кваліфікованих робітників харчової промисловості.pdf | 441.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.