Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8920| Назва: | Креативність як складова підготовки конкурентоспроможного робітника харчової промисловості |
| Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна |
| Ключові слова: | креативність конкурентоспроможність харчова промисловість кваліфіковані робітники |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Науковий часопис: збірник наукових праць, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова |
| Бібліографічний опис: | Вдовенко О. І. Креативність як складова підготовки конкурентоспроможного робітника харчової промисловості. Науковий часопис: збірник наукових праць, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Київ : Видавництво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. Вип. 52. Серія : Педагогічні науки: реалії та перспективи. С. 57-63. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті розкривається сутність понять креативність та конкурентоспроможність. Визначається значення формування креативності у процесі підготовки конкурентоспроможних робітників харчової промисловості в умовах професійно-технічних навчальних закладів. Проаналізовані концепції провідних вітчизняних та зарубіжних вчених, які досліджували проблему підготовки конкурентоспроможного робітника. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8920 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Креативність як складова підготовки конкурентоспроможного робітника харчової промисловості.pdf | 335,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.